Teamactiviteiten op maat

Nederland Cares vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven in en rond de verschillende Cares steden. Door duurzame relaties aan te gaan met het bedrijfsleven, stimuleren wij (young) professionals tot het doen van vrijwilligerswerk. Zo realiseren wij samen een structurele bijdrage aan het welzijn van de kwetsbare doelgroepen in uw stad. Nederland Cares geeft graag samen met u invulling aan uw Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) beleid. 

Nederland Cares organiseert op maat gemaakte teamactiviteiten voor groepen van 10 tot 250 werknemers. Bij het organiseren van deze activiteiten gaan we uit van de vraag van het maatschappelijk veld. U en uw collega’s steken de handen uit de mouwen voor sociale groepen die het hard nodig hebben. Tijdens de teamactiviteiten staat de ontmoeting tussen de vrijwilligers en de maatschappelijke doelgroepen centraal. 

Wat we bieden

Wij organiseren teamactiviteiten waarbij we ervoor zorgen dat uw team een grote sociale impact heeft. We realiseren het programma samen met de maatschappelijke organisaties. We schrijven een draaiboek, verwelkomen het team op de dag en zorgen dat er goede begeleiding aanwezig is gedurende de dag.

Wat we van u verwachten

Er is behoefte aan toegewijde en enthousiaste deelnemers met een hands-on mentaliteit. We zijn een non-profit stichting en maken dus geen winst. Wij vragen voor de organisatie van uw teamactiviteit een vergoeding voor onze organisatie uren en de out-of-pocket kosten (bijv. vervoer, lunch, entreetickets). Met uw financiële steun kunnen wij ons doel bereiken: vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid van (young) professionals.

Zij gingen u voor

ABN AMRO, Allen & Overy, Alliander, Deloitte, Heineken, Hewlett Packard, ING, Kinetic, Nuon, Procter & Gamble, Prologis, Reed Elsevier, Siemens, Tommy Hilfiger, Vodafone en vele anderen gingen u reeds voor.

Meer weten?

 


Nederland Cares
Spaces Zuidas
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Tel. 020 240 2480
info@nederlandcares.nl

Voor vragen over Nederland Cares kan contact opgenomen worden met Karin Schadee.

  1. Wandelen met ouderen
  2. Bowlen met dak- en thuislozen
  3. Talentendag voor kinderen
  4. Sportdag met mensen met een beperking
  5. Duik in de geschiedenis met ouderen