Intercompany Day

Wil je op een originele manier kennismaken met een bedrijf in jouw stad? Wil je je netwerk uitbreiden of de relatie met andere organisaties versterken? Neem dan deel aan een maatschappelijke Intercompany Day. Tijdens een Intercompany Day gaan medewerkers van verschillende bedrijven samen een dag(deel) aan de slag voor een maatschappelijk doel. Binnen korte tijd leer je elkaar kennen en beleef je samen een onvergetelijke activiteit.

Met de geïnteresseerde partijen bespreken we de wensen en het type activiteit dat aansluit bij de deelnemers. Al onze activiteiten zijn hands-on, waardoor er geen speciale voorbereiding of specifieke kennis nodig is van de vrijwilligers. Tijdens een Intercompany Day staat de ontmoeting tussen de vrijwilligers en de maatschappelijke doelgroepen centraal. Na afloop is er een netwerkborrel of -lunch.

Bij het organiseren van een Intercompany Day houden we rekening met jullie wensen en de vraag van het maatschappelijk veld. We nemen jullie en onze maatschappelijke partners het werk uit handen. Denk hierbij aan de afstemming en briefing vooraf, de logistiek, de begeleiding tijdens de activiteit en de nazorg. 

  1. Diner voor vluchtelingen met jongverenigingen ABN AMRO, Unilever en Shell