Impact Day (50 – 300 personen)

Maak impact met je hele bedrijf

Wil je op één dag met een grote groep collega’s aan de slag? Nederland Cares maakt het mogelijk. Voor groepen van 50 tot meer dan 300 werknemers organiseren wij een Impact Day die past bij jullie bedrijf. Dit is een mooie manier om teambuilding en maatschappelijke impact te combineren. Tijdens de activiteit leer je je collega’s op een bijzondere manier beter kennen. De ontmoeting tussen de vrijwilligers en de maatschappelijke doelgroepen staat centraal. Een waardevol initiatief, want samen ‘goed doen’ inspireert, geeft energie en versterkt het teamgevoel

Tijdens een Impact Day gaan jullie op één of meerdere locaties aan de slag. Een voorbeeld van een activiteit op één locatie is een grote sportdag voor kinderen uit achterstandssituaties. Bij een Impact Day op meerdere locaties kiezen jullie medewerkers tussen activiteiten met verschillende doelgroepen. Al onze activiteiten zijn hands-on, waardoor er geen speciale voorbereiding of specifieke kennis nodig is van de vrijwilligers.

Bij het organiseren van activiteiten houden we rekening met jullie wensen en de vraag van het maatschappelijk veld. Zo zorgen we ervoor dat jullie als groep een zo groot mogelijke sociale impact maken.  We nemen jullie en onze maatschappelijke partners het werk uit handen. Denk hierbij aan de afstemming en briefing vooraf, de logistiek, de begeleiding tijdens de activiteit en de nazorg.

  1. Lilly Day of Service: op drie plekken impact maken
  2. Unit 4 Cares: Sportdag voor kinderen
  3. Microsoft Impact Day: Codeerlessen op basisscholen