1. Open
 2. Vol

Filters:

Vrijwilligen in een andere stad?

 1. 16 mei (woensdag) 0 / 3
  Frisse neus met ouderen
 2. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Boer zoekt vrijwilligers!
 3. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Huiswerkbegeleiding
 4. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Voorleesvrijwilliger
 5. 16 mei (woensdag) 1 / 10
  Wandeldriedaagse met ouderen
 6. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Help mee bij de Nederlandse les
 7. 16 mei (woensdag) 0 / 3
  Kom inpakken bij de Voedselbank
 8. 17 mei (donderdag) 0 / 1
  Help migranten met het leren van de Nederlandse taal
 9. 17 mei (donderdag) 2 / 3
  Kom inpakken bij de Voedselbank
 10. 17 mei (donderdag) 1 / 3
  Help to distribute foodpackages from the Foodbank | reserved for internationals

Frisse neus met ouderen

 1. Wanneer: woensdag 16 mei 2018 van 13:30 tot 15:30
 2. Waar: Florence Jonker Frans, Newtonplein 100, Den Haag

Activiteit
Vind jij het heerlijk om een wandelingetje te maken? Kom dan naar het woonzorgcentrum Jonker Frans om de bewoners mee te nemen voor een lekkere frisse neus. De ouderen genieten zichtbaar van de wandeling en jij bezorgdt hen een gezellige middag. Als vrijwilliger haal je bewoners van hun woning, duw je de rolstoel en maak je ondertussen een gezellig praatje met elkaar.

Doelgroep & Impact
Jonker Frans stelt het welzijn van haar bewoners voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.
 
Locatie
Het woonzorgcentrum Jonker Frans ligt op een centrale plek in het Valkenboskwartier. De wijk heeft een grote diversiteit aan culturen. De culturele kenmerken van de wijk weerspiegelen zich in de samenstelling van de cliënten en medewerkers van het woonzorgcentrum. Het centrum heeft een warme en huiselijke sfeer, waar alle culturele achtergronden van de (wijk)bewoners een plaats krijgen. 
 
Help je mee?
Heb jij zin om een frisse neus te halen met ouderen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Ingeschreven vrijwilligers

Nog geen vrijwilligers

Recensies