1. Open
 2. Vol

Filters:

Vrijwilligen in een andere stad?

 1. 17 april (dinsdag) 1 / 2
  Fietslessen in het AZC
 2. 17 april (dinsdag) 1 / 3
  Voedsel sorteren bij de Voedselbank
 3. 17 april (dinsdag) 0 / 2
  Wandelen met ouderen
 4. 17 april (dinsdag) 1 / 2
  Help migranten met simpele brieven
 5. 17 april (dinsdag) 1 / 2
  Sportavond begeleiden
 6. 18 april (woensdag) 1 / 3
  Voedsel sorteren bij de Voedselbank
 7. 18 april (woensdag) 0 / 3
  Voedsel sorteren bij de Voedselbank
 8. 18 april (woensdag) 0 / 2
  Kidsclub bij Buurthuis de Mussen
 9. 18 april (woensdag) 1 / 2
  Boer zoekt vrijwilligers!
 10. 18 april (woensdag) 0 / 2
  Huiswerkbegeleiding

Granny's breiclub

 1. Wanneer: dinsdag 17 april 2018 van 10:00 tot 11:30
 2. Waar: Florence Jonker Frans, Newtonplein 100, Den Haag

Activiteit
Heb jij zin om lekker te keuvelen met ouderen terwijl je probeert een stukje te breien? Kom dan op de dinsdagochtend samen breien met de bewoners van het woonzorgcentrum Jonker Frans. Door ook een gezellig praatje te maken of even het brei-stukje aan de kant te leggen en een spelletje te spelen, bezorg je de ouderen een geweldige ochtend. 

Doelgroep & Impact
De ouderen vinden het enorm leuk om samen te breien en spelletjes te spelen. Door wat te kletsen en persoonlijke aandacht leven ze enorm op. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.
 
Locatie
Het woonzorgcentrum Jonker Frans ligt op een centrale plek in het Valkenboskwartier. De wijk heeft een grote diversiteit aan culturen. De culturele kenmerken van de wijk weerspiegelen zich in de samenstelling van de cliënten en medewerkers van het woonzorgcentrum. Het centrum heeft een warme en huiselijke sfeer, waar alle culturele achtergronden van de (wijk)bewoners een plaats krijgen. 
 
Help je mee?
Kom jij ook gezellig breien met ouderen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Ingeschreven vrijwilligers

Nog geen vrijwilligers

Recensies