Teamactiviteiten (10 - 50 personen) 

Den Haag Cares organiseert teamactiviteiten op maat voor groepen tot 50 personen. Wil je met een grotere groep aan de slag? Bekijk dan de mogelijkheden voor een Impact Day.

Tijdens een teamactiviteit steken jij en je collega’s een dag(deel) de handen uit de mouwen voor sociale groepen die het hard nodig hebben. Bij de activiteiten staat de ontmoeting tussen medewerkers en de maatschappelijke doelgroepen centraal. Onze activiteiten zijn hands-on, waardoor er geen specifieke voorbereiding of kennis nodig is. Tijdens de activiteit leer je je collega’s op een bijzondere manier kennen. Een waardevol initiatief, want samen ‘goed doen’ inspireert, geeft energie en versterkt het teamgevoel.

We zorgen ervoor dat jouw team sociale impact maakt. Bij het organiseren van activiteiten houden we rekening met jullie wensen en de vraag van het maatschappelijk veld. We nemen jullie en onze maatschappelijke partners het werk uit handen. Denk hierbij aan de afstemming en briefing vooraf, de logistiek, de begeleiding tijdens de activiteit en de nazorg. 

Voorbeelden van teamactiviteiten:

 

  1. Gezelligheid met ouderen
  2. Op stap met kinderen
  3. Pannenkoeken bakken met dak- en thuislozen
  4. High tea met mensen met een beperking
  5. Koken met migranten