MVO-programma op maat

Zoek je een praktische invulling van jullie maatschappelijk beleid? En wil je méér betekenen voor de maatschappij en je medewerkers? Samen met jou stellen we een passend maatschappelijke programma samen voor één of meerdere jaren. Met deze intensievere samenwerking wordt jouw bedrijf partner van onze stichting. Het aangaan van een partnerschap met Nederland Cares versterkt de inbedding van maatschappelijk betrokken ondernemen in jouw organisatie. Daarnaast steunen jullie het concept van stichting Nederland Cares. Jullie bijdrage zorgt ervoor dat we nog meer kwetsbaren in de samenleving praktische hulp en een bijzondere ontmoeting kunnen bieden.

Hoe ziet een partnerprogramma eruit?

Dat bepalen we samen met jou. We stellen een passend pakket samen van activiteiten waarmee jullie lokale impact maken die bij jullie doelen past. Hebben jullie behoefte aan teambuilding? Dan organiseren we meerdere teamactiviteiten voor kleinere teams.

Willen jullie juist medewerkers van verschillende afdelingen samenbrengen? Dan zijn Impact Days met het hele bedrijf een mooie toevoeging.

Kiezen jullie ervoor om je in te zetten voor één specifieke maatschappelijke organisatie in de buurt? We nemen jullie wensen mee in het programma dat we voor jullie samenstellen.

Wat zijn voorbeelden? 

  • Adoptie van 4 kalenderactiviteiten + organisatie van 8 teamactiviteiten óf 2 impact days
  • Adoptie van 2 kalenderactiviteiten + organisatie van 5 teamactiviteiten óf 1 impact day
  • Je personeel structureel aan het vrijwilligen door de activiteitenkalender in jouw look en feel te adopteren.

Voor meer informatie neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

 Sander Oosterwechel
 M: 06-30186918
 E: sander@denhaagcares.nl 

Bregje Teppema
 M: 06-51229774
 E: bregje@denhaagcares.nl

Den Haag Cares
Jan van Nassaustraat 102

2596 BW Den Haag