Samenwerking bedrijfsleven

Wil jij met je bedrijf iets terugdoen voor de maatschappij? Ben je op zoek naar een maatschappelijk teamuitje of passend (eenmalig) vrijwilligerswerk met collega’s? Dat kan via Nederland Cares. Voor bedrijven en organisaties ontwikkelen we eenmalige activiteiten en MVO-programma’s op maat. Tijdens de activiteiten staat de ontmoeting tussen jullie medewerkers en de maatschappelijke doelgroepen centraal. Zo helpen we bedrijven om lokaal maatschappelijke impact te maken. 

Maatschappelijke teamactiviteiten 
Jij en je collega’s steken een dag(deel) de handen uit de mouwen voor sociale groepen die het hard nodig hebben. We organiseren onder andere:
•    Teamactiviteiten 
•    Impact Days
•    Intercompany Days
•    Traineedagen

Bij het organiseren van activiteiten houden we rekening met jullie wensen en de vraag van het maatschappelijk veld. Zo zorgen we ervoor dat jullie als groep een zo groot mogelijke sociale impact maken. We nemen jullie en onze maatschappelijke partners het werk uit handen. Denk hierbij aan de afstemming en briefing vooraf, de begeleiding tijdens de activiteit en de nazorg. 

Adopteer een activiteit 
Voor elk project dat je bedrijf adopteert kan Den Haag Cares lokale goede doelen een jaar lang van vrijwilligers voorzien. Ga naar onze website Do You Care? voor meer informatie. 

MVO-programma op maat
Zoek je een praktische invulling van jullie maatschappelijk beleid? In overleg stellen we een programma samen voor een of meerdere jaren. De invulling kan bestaan uit een combinatie van bovenstaande activiteiten. Met dit MVO-programma maken jullie lokale impact die bij jullie past.  

Investering
Nederland Cares is een non-profit organisatie die geen winst maakt. Voor de organisatie van jullie activiteit vragen wij een vergoeding voor de organisatie-uren en voor de out-of-pocket kosten (bijv. vervoer, lunch of entreetickets). Met jullie financiële steun draag je in brede zin bij aan het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid in Den Haag. Met de afname van een activiteit maakt jullie organisatie direct maatschappelijke impact. Daarnaast ondersteunt jullie bijdrage onze kalender met vrijwilligersactiviteiten. Dankzij onze samenwerking met het bedrijfsleven maken onze vrijwilligers op flexibele basis duizenden uren impact in onze stad. 

Zij gingen jullie voor
Bedrijven die al via ons impact maakten zijn: ABN AMRO, Allen & Overy, Alliander, Deloitte, Heineken, Hewlett Packard, ING, Kinetic, KPMG, Microsoft, Nuon, Procter & Gamble, Spotify, Reed Elsevier, Tommy Hilfiger, Uber, Vodafone en vele anderen.

Vraag een offerte aan
Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

 Sander Oosterwechel
 M: 06-30186918
 E: sander@denhaagcares.nl 

Bregje Teppema
 M: 06-51229774
 E: bregje@denhaagcares.nl

Den Haag Cares
Jan van Nassaustraat 102

2596 BW Den Haag