1. Open
 2. Vol

Filters:

Vrijwilligen in een andere stad?

 1. 16 mei (woensdag) 0 / 8
  Voedselpakketten inpakken 's middags
 2. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Wandelen in Westerpark of naar de markt
 3. 16 mei (woensdag) 1 / 2
  Weekend Academie op woensdag- Westerpark
 4. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Resto VanHarte eettafel in Amsterdam Noord (de Meeuw)
 5. 16 mei (woensdag) 0 / 2
  Koken voor buurtbewoners in Noord
 6. 16 mei (woensdag) 2 / 3
  Koelboxen inpakken bij de Voedselbank
 7. 17 mei (donderdag) 1 / 2
  Ride my bicycle
 8. 17 mei (donderdag) 6 / 7
  Wandelen - Vondelstede
 9. 17 mei (donderdag) 0 / 3
  Wandelen in het park
 10. 17 mei (donderdag) 0 / 5
  Rol- en wandel driedaagse in Oost!
 11. 17 mei (donderdag) 0 / 3
  Walk & Talk Buitenhof
 12. 17 mei (donderdag) 1 / 2
  Be creative - De Werf
 13. 17 mei (donderdag) 0 / 2
  Huiswerkles aan kinderen uit groep 7 en 8, Cinetol donderdag
 14. 17 mei (donderdag) 2 / 4
  Het Roze Ouderen Diner
 15. 17 mei (donderdag) 1 / 5
  Taalcafé in Oost

Voedselpakketten inpakken 's middags

 1. Wanneer: woensdag 16 mei 2018 van 13:30 tot 16:30
 2. Waar: Voedselbank, Archangelkade 11, Amsterdam

Activiteit
Door een toenemend aantal mensen dat afhankelijk is van de hulp van de Voedselbank moeten er ook steeds meer pakketten worden ingepakt. Jouw hulp is hierbij onontbeerlijk. Help mee met het inpakken van voedselpakketten voor deze gezinnen die onder de armoedegrens leven in Amsterdam. Het is teamwork; vrijwilligers sorteren het voedsel en leggen samen alle producten in de kratten. Mocht er tijd over zijn, dan is je hulp zeer welkom bij sorteerwerkzaamheden en het inpakken van de koelboxen.

Doelgroep & impact
De Voedselbank in Amsterdam verzorgt in Amsterdam op wekelijkse basis 4500 voedselpakketten. Deze pakketten gaan naar individuen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Dankzij de Voedselbank kunnen zij voorzien worden van een veillig voedselpakket. 

Help je mee?
Wil jij je ook inzetten voor de Voedselbank? Klik hieronder dan op 'ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Locatie
Deze locatie is niet gemakkelijk te vinden als je de eerste keer aan de activiteit deelneemt. Plan voldoende reistijd in. De Loods is onverwarmd en het is handig om kleding te dragen die ook tegen een stootje - vuil of beschadiging - kan. Ook kan het tillen van zwaardere objecten soms onderdeel van de activiteit zijn.

Groep?: Voor deze activiteit mag je je met een kleine groep (van max. 5 personen) inschrijven. De overige plekken moeten beschikbaar blijven voor andere vrijwilligers.

Ingeschreven vrijwilligers

Nog geen vrijwilligers

Recensies

 1. Trea
  Wat een leuke middag hebben we gehad. We waren samen met 4 collega's (+ de andere vrijwilligers natuurlijk) en hebben veel voldoening van ons werk gehad. Het was helemaal niet koud, dus ik had het bloedheet met mijn warme trui aan. Maar maakt niet uit. Het was superleuk en zeker voor herhaling vatbaar!!!
 2. Lisa
  Leuk om samen te doen en een mooi doel om aan bij te dragen. De mensen zijn erg vriendelijk en nemen de tijd om je uitgebreid te informeren en te laten zien wat de voedselbank doet. Heel erg interessant, ik ga het zeker vaker doen!