Wat is Amsterdam Cares?

Als vrijwilliger bij Amsterdam Cares bepaal je zelf wanneer, hoe vaak en voor welke vrijwilligersactiviteit jij je aanmeldt. Via onze online kalender bieden we op iedere dag van de week (vooral ’s avonds en in het weekend) activiteiten aan waar jij je voor kan inschrijven. Speciale kennis of kunde is niet vereist. Enthousiasme en zin om de handen uit de mouwen te steken zijn voldoende om je in te zetten. Klik hier om je in te schrijven als vrijwilliger en neem een kijkje op onze vrijwilligerskalender.

Liever met een team vrijwilligen? Dat kan ook. Kijk dan op de teamactiviteiten pagina. Of bel even met een van de stadsmanagers.


  1. @AmsterdamCares (06/10 11:59) RT @grapkees: Making mocktails for my oldest fans of Amsterdam #amsterdamcares #supergezellig @ d'Oude Raai https://t.co/0A2yyvUsCn
  2. @AmsterdamCares (05/10 13:22) Het #Wereldhuis was gesloten door een renovatie - maar is weer open! Help as woensdag mee bij 'Faces of the World' (http://t.co/88nsRRM09d)
  3. @AmsterdamCares (02/10 14:18) Help 'Bags to the Future' te vullen voor #vluchtelingenkinderen. Op 4/7/8 okt.hebben we extra handen nodig! Meedoen? http://t.co/88nsRRM09d

Welkomstactiviteiten

Amsterdam Cares organiseert regelmatig welkomstactiviteiten voor nieuwe vrijwilligers die het prettig vinden om de eerste keer in een grotere groep aan de slag te gaan. De datum van de volgende welkomstactiviteit kan je binnenkort hier vinden!

Uren gevrijwilligd

Vanaf 1 januari 2015