Er staan 1200 Amsterdamse basisschoolkinderen te trappelen om  van 19 t/m 22 juni deel te nemen aan de Olympische Sportweek 2017. Veel kinderen verkeren in situaties waarin sporten en gezond leven om bepaalde (financiële) redenen niet wordt gestimuleerd. De Olympische sportweek brengt hier verandering in. Amsterdam Cares en Combiwel bedanken alle bedrijven die deze Olympische dagen mogelijk maken! Volg onze website, facebook en instagram voor foto's en vlogs. 


Wat is Amsterdam Cares?

Als vrijwilliger bij Amsterdam Cares bepaal jij wanneer en bij welke activiteit je in de stad aan de slag gaat. Wil jij ook meedoen? 
 
1. Schrijf je in als vrijwilliger.
2. Kijk op de kalender en kies een passende activiteit. 
3. Met een paar uur van je tijd kan je al iets betekenen voor je stadsgenoten en ben je zelf een mooie ervaring rijker.

Met Amsterdam Cares leer jij je stad op een andere manier kennen!

Maatschappelijke Teamactiviteiten

Amsterdam Cares organiseert maatschappelijk teamactiviteiten voor 10 tot 250 medewerkers. Samen met collega’s steek je de handen uit de mouwen en help je kwetsbare mensen in jouw omgeving. Een nieuwe manier van teambuilding en een andere kennismaking met je collega’s en jezelf dan je misschien gewend bent. Meedoen? 

1. Kijk hier voor meer informatie
2. Neem contact met ons op 
3. Ga aan de slag met je team! 

 


Uren gevrijwilligd

Vanaf 1 januari 2017

NIEUWS 

We zijn op zoek naar een social events stagiair(e) om aan de slag te gaan bij onze leuke stichting. Ben jij of ken jij een echt organisatie talent? Solliciteer!