Kerstactie 2016

December is een maand die voor veel mensen in het teken staat van gezelligheid. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend, ook niet in jouw eigen stad. Wil jij ook bijdragen aan een gezellige decembermaand en een mooie kerst voor jouw kwetsbare stadsgenoten? Dat kan tijdens onze kerstactie! Klik op het icoon van jouw stad en bekijk de activiteiten.

Op onderstaande activiteiten kun je je als individu gratis inschrijven. Je kunt natuurlijk ook met een groep collega's gaan vrijwilligen. In dat geval vragen wij een organisatievergoeding. Interesse? Neem voor een toelichting op de mogelijkheden contact op via thomas@nederlandcares.nl of bel 020 2402480).

Vacature(s)

We zoeken per direct een nieuwe eventmanager voor Amsterdam Cares, een stagiair(e) voor Rotterdam Cares en een marketingstagiair voor Nederland Cares. Klik hier voor de vacatures.

Samenwerking Uber

Uber en Amsterdam Cares gaan in 2017 aan de slag met codeerlessen voor kinderen in Amsterdam. Door middel van deze samenwerking willen beide partijen kinderen op jonge leeftijd laten kennismaken met het vak programmeren. Na o.a. Microsoft, Salesforce, ING is Uber het zesde bedrijf waarmee Amsterdam Cares coderen voor kinderen op de kaart zet. Klik hier voor meer informatie.


Steun Nederland Cares

Dankzij een donatie van EUR 10 kan Nederland Cares vier kwetsbare stadsgenoten helpen. Zo blijft onze stichting bestaan en maken we Nederland samen een stukje mooier!
 

Doneren

 

Do you care?

In samenwerking met maatschappelijke instellingen organiseren we verschillende vrijwilligersactiviteiten die gericht zijn op hulp aan vluchtelingen.

 

Wil jij iets doen om te helpen? Bekijk dan hier alle vrijwilligersactiviteiten.

Uren gevrijwilligd

Vanaf 1 januari 2016

Talentendag voor kinderen

  

Sportdag met mensen met een beperking

  

Duik in de geschiedenis met ouderen


 

Ga een middag bowlen met mensen met een beperking

   

Kook een werelddiner met migranten

     

Wandelen met ouderen